Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


I allt

-

Jag är arg

Jag är ledsen

Jag är sur

Då ångrande

Jag ger er pesten.

-

Jag är snäll

Jag är glad

Jag är munter

Då glädjande

Jag ger er skratten.

-

Jag är komplex

Jag är snurrig

Jag är motstridig

Då förvirrande

Jag ger er osäkerheten.

-

Jag är enkel

Jag är klarsynt

Jag är konsekvent

Då betryggande

Jag ger er tydligheten.

-

I allt

Alltid

Finns ändå

Givandet

Av kärleken.

-




Fri vers av PFJS
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-05-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS