Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Letat så länge efter det där rummet som skulle ge mig nya möjligheter att arbeta vidare i uttrycket.


Rummet

Jag vet att ni tycker så, men hyresvärden vill inte.

Varför?

Dom säger att sakerna kan bli förstörda.

Symaskin du lånade ut till Soc gjorde ju chefen sönder..

Ja, men jag hade skrivit på, att dom avsade sig ansvaret.

Så det vill du inte en gång till?

Nej, varje erfarenhet, en gång...

Eller hur, tjejer, eller hur..

Usch.

Ja, usch för detta eländet.

___

Allt handlar om erfarenhet och dokumentation
av känslor på duk i akryl inte i/ kvalitativ konst.

Det måste finnas fler med samma upplevelser..?

Som kan se på utställningen och känna samma
något som är men ännu inte kommit upp/fram
där det som finns liksom finns där men ändå är
ofattbart för tanken att..

Nej, jag kan inte!

Jo, kämpa!

____

Vad tjänar detta till, kvalitativ konst?

Vi är ju inte ens utbildade på konst skola, någonstans.

Behöver hyresvärden, vara oroliga för sakerna?

Ja, om de anordnar utställningen i området.

Behöver inte tänka mera,
konstsakerna jag skapat
försöker hitta ett rum
till den utställningen
som betyder mycket
i processen, filmen.



Projektet eller utrymmet för detta rum
behöver det verkligen kosta 2500/mån

Ett litet källare rum

(Sitter böjd över anteckningarna och plågas)

Ångesten att lyckas stiger upp mot himlen
ser Gud mig








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-30 20:24



Bookmark and Share


  Adventus VIP
Jag tycker om din text. För mej skildrar den missmod och hopp samtidigt som den skildrar en stark ångest, prestationsmässig sådan.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP