Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten spricka

Tårarna jag döljer 

Både för andra och mig själv 

Är en tung sorg i själens djup 

Som ibland försöker tränga igenom 

Den mur som jag så omsorgsfullt 

Har byggt upp runt hjärtat 

 

Kanske kan jag aldrig riktigt 

Riva den helt till grunden 

Men varje tung dikt jag skriver 

Är en liten liten spricka

Som släpper ut lite av alla

De tårar jag inte vågar släppa ut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-07 06:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En berörande text som får mig att tänka på att sorgarbete inte har någon tidtabell.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP