Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kommer ätas


Sista biten


När vi levat
klart på jorden
och ska ge oss
härifrån

får vi göra det
med glädje
vi har fått vårt liv
som lån

Tack för livet
ska vi säga
men nu är
vår tid här slut

sista stegen
ska vi vandra
ifrån jordelivet ut

Vi har kramats
sista gången
sista ordet blivit sagt

som en avslutning
på spelet
sista kortet blivit lagt

Sista måltiden
har lagats
på vår spis en sista gång

Sista biten
kommer ätas
och vi avslutar

med sång




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-30 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP