Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastän

När havet brann.
Kände nästan ingenting.
Fastän rädslor lärde sig dyka.
Fastän känslor lärde sig andas.
Kryper intill dig nu.
Som en förfrusen rävunge.
I det svarta grytets barm.
Kastar skuggor mot snöväggen.
Det som går att räddas.
Någon annans verklighet.
Garanterat vingklippt svanpar ser sina
ädelstenar sjunka till botten.
Kvar blir vi.
Vi blir kvar.
Blir vi kvar?
Vem vet.
Inte regnet som piskar utan skuldkänslor.
Inte det självspelande pianots ostämdhet.
Vad som helst.
Nästan.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-05-31 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP