Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hembesök

nästa gång
änkan har besök
av dottern bosatt nära
ska göra hembesök

änkan glömsk och blåögd
barnen vill ha ut sitt farsarv
och placera henne
i annat boende
Måste ta samtalet
kommer annars få
dem i håret
hade gett dem tips om god man
men en sådan får inblick
och ser hur familjen är
de blir frånvarande
då hon dem behöver
Kan hjälpa henne fixa pumpen
så hon kan vattna
men de måste
göra en bouppteckning
och den ska upprättas
helst av jurist så inget bråk uppstår
inom 4 månader från dödsfallet
hans ekonomi fryses
att hon är snål ett dåligt argument
Inget är gratis
livsfarligt inte ha egen
ekonomi
gudars trodde de fossilerna
var utdöda sekel sedan
med tanke på
Lantbrukardottern





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-05-31 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP