Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fråga ?? SVERIGE KAN FÅ AVGÖRANDE ROLL I UKRAINAKRIGET


Samhällets jästa deg kommer att göra uppror.

 Watch | Facebook

Dessa taskiga diskussioner bara fortsätter tills krigshetsarna säljer alla sina krig arsenaler!


En överenskommelse kunde ha nåtts med Ryssland om att träffas och endast ge vederbörlig respekt för minoriteter i Ukraina.


Ryssland vill inte ha mark, Ryssland vill ha människors ära, inte djur under oket.
Vänta och se vad det blir av Sverige med Nato eller utan Nato.

Att säga att Kennedys utomäktenskapliga barn är hittebarn förlåter inte ens Satan i demokratins namn.


Att födas i Sverige och bli behandlad som en paria...att bara kungens barn och barnbarn är värdiga värdighet, resten är bara svinfett smör bra för plocka vinst i spekulation maskinerna ska producera sina pengar!

Folk marginaliserade s som samhällets agnar, detta är Gretas rök så att säga med start från Stockholmstrappan.

Att driva barnfamiljer till ekonomisk förtvivlan och sedan låtsas som att de vill hjälpa till att lugna ner den?

EJ alla kan ta några handikappade krymplingar och kalla sig drottning.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2023-05-31 08:05



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://stirileprotv.ro/stiri/international/criza-in-kosovo-presedintele-aleksandar-vucic-face-apel-sarbii-si-serbia-doresc-doar-pace-si-nu-cerem-nimic-altceva.html
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP