Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Jag lever här och jag lever nu""


En ny sommarmorgon
väcker mig
och min själ den mår
så oändligt bra
jag kan se mig strosande
ner mot vattnet
där jag sedan ser
morgondimman dra 

jag ser ut över havets
underbara spegel

hur den ligger där blank
som i en saga

nere vid hamnen
där vaknar båtfolket

för att snart alla sina segel
börja staga 

men jag jag vandrar där
bland stenarna

och ser hur min sommardag
nu öppnar sig

där i takt med alla fåglars
vackra sång

en så oerhört skön känsla
väller över mig 

ja min själ den känner
ett så fridfullt lugn

i denna tid av vällust
som en sommar bär

för jag lever ju här
och jag lever nu

i denna stund som så fylld
av kärlek är

här och nu då känner jag
vad frihet är

och mitt liv har fyllts
av allt jag vill

så när solen snart
i zenit står

ja då äter vi på nytt
vår sill med dill

just där som en sommarmorgon
väckte mig

och där jag sedan
såg morgondimman dra

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-05-31 10:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det ska va´ skönt att leva! :)
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP