Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Din för alltid. Av Malin Tyberg 2023-05-31. Datum står för den dag texten blev läst, oavsett då den lades ut.


Kommentar på en text (2538) bara ord




Ens jag läser texter,
men i lönndom förstås.
Den ena hemligheten
är den andra lik,
full av hemligheter, löften.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-06-01 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP