Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påpasslig


Påpasslig är ett trist ord

som jag genom andra fått.

Människor på denna jord

som mig aldrig har förstått.

Det betyder någon som

förväntas tjäna de runtom

tills man blir tillintetgjord

och sen faller över bord.

Påpasslig för alla som

ingen annan bryr sig om.

Det är ett okvädningsord

av dem som sin själ förrått.

Synonymt med ett lustmord

som de okänsligt begått.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-05-31 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP