Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lusmedel



stakare medel behöver
en hord loppor skinnet söker
undrar vad de röker
då runt källan de söker
de kliar i pälsen
jagar dem ut på rälsen
då slipper de strax ifrån
ty livet är bara ett lån




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-05-31 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP