Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När Kontrollen upphör


Controllo Contrarotulum

Upplever avsaknad
Av sanningen

I min första del
Av livet kunde jag

Tro på en sanning
Även om det var en lögn

En journalist
Fick en konsekvens

Bara på latin
Har kontroll olika utryck

Vilket smärtar mig
Då jag vill se klart.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-31 12:28



Bookmark and Share


  Koloristen
"Bara på latin
Har kontroll olika utryck

Vilket smärtar mig
Då jag vill se klart."

-Bra uttryckt, Bästa på länge här!
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano