Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss på de lyckligt blinda

Man kan tro att
Jag är kär i Bella

Men det är
Långt därifrån

Jag läste hos
Celine att det
Är ett naturbehov
Att pussas

Jag och Bella
Pussas bara
Och jag ångrar
Mig varenda dag




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-05-31 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP