Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gestalter



Din åtrå
i min artificiella verklighet
Gudinnor
och Helgon
sida vid sida
En gloria
med Simsons kraft




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-05-31 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP