Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAMOKLES I IDIOTIN

Dagen som blev destruktiv

Man vill bryta ned mitt liv

Tiden blev en giljotin

Damokles i idiotin

 

Månadens sista dag

blev den värsta i sitt slag

Hjärtklappning, rastlöshet

Tomhet, nervositet

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-05-31 16:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Satan och hans anhang sysslar med glädjedödande och fridsstörande.
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP