Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kopp choklad

medan värmer
händerna på koppen
hennes blå ögon
rynkorna omkring
vi kramade varandra
tårarna rann
det finns de som
inte orkar leva
med känslan inte
räcka till

för litet personal
och för stort ansvar
som tas på allvar
svårt förstå för
dem som gått blinda






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-05-31 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP