Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fasansfullt


ett samhälle som inte
räcker till för alla
tyngda av omänskliga bördor
berövas livet
en plats som borde
varit fylld av väldoft
istället täckt av aska
omöjligt att förstå
arbetsledningen inget såg
vilken sorg för de anhöriga






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-05-31 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP