Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen firar triumfer dessa dagar

Djävulen firar triumfer och vinner lärjungar dessa dagar. Så enkelt och bekvämt
att bli en ond människa.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-05-31 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP