Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för allt klokuggla


vemod


hon var inte rätt PT
men ändå var hon det
min berättelse
gav henne svaret
hon såg det jag inte förstod
förrän jag kom hem
en människa förlorade livet
och en annan vann det

jag har höjdfobi




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-05-31 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP