Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Jag saknar dig
saknar dig
Saknar
Längtan
Väntan
Drömmet
Det som vi ändå färdas på
Saknar
Sovmorgonssöndag i sängen
Den misslyckade picknicken på ängen
Löften som ges
Innerlighet
Tanken på
Obruten evighet
Ringen som symbol
För ett ständigt rännande runt
Ord som lovar löften
Men som vissa gånger håller tunt
Saknar
Brutenhet, löften och hopp
Tårar som delas
Såren som helas
Krossade glas
Och förstummande bråk
skriken i regnet
Bråken
Förlåtelsen
Försoningen
Insikten
Saknar
Drömmar vi glömmer
Drömmar vi drömt
Förväntan som förfars
Förhoppningar vi tömt
Saknar tiden du tar
Saknar oron för att du inte är kvar
Saknar längtan
I väntan
Saknar
att lyssna efter
Om det är min dörr
som öppnas
Eller knackas på
Att inte veta
Om det är nu du kommer
Eller nu du kommer gå
Saknar
Innan vi mötts
Saknar jag
Så slipper jag göra det sen




Fri vers av tomfolke
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-05-31 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke