Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pias död

jag har sett nu
Pias gråa hår
på mitt huvud

Pia dog i fjol
och jag minns
henne som en
social människa
som alltid bjöd till
då man ville
ha hennes hjälp

och jag har cancer
och lever
inte länge till
jag heller
ehuru hjälpsam




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-01 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP