Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är simpelt och jag vill bara njuta av nuet utan bekymmer


Livet är simpelt

Här ligger jag klockan 1 på natten i min säng, lyssnar på klassisk musik och äter en apelsin. Inga krav och inga bekymmer. Livet är simpelt. Tankar flödar fritt. Jag kanske åker iväg imorgon, jag kanske bokar en resa till Spanien. Jag kanske flyr världen. Jag kan göra vad jag vill, för livet är simpelt, natten är ung. Än så länge så har jag fortfarande en apelsin i handen, men imorgon kanske jag har en spansk tomat i handen.




Skapa | Skriva av Sof123
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-01 01:23



Bookmark and Share


  Federico Romano
Livet är simpelt för de som anpassar sig och aldrig höjer rösten, ibland så blir det komplicerat även för dom.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sof123