Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förgät mig ej

Hon suddades ut
Till tunna
Nästintill obefintliga linjer

Men hennes gränser
Blev som svarta
Hårda blyertsstreck

Dit men inte längre
Tillät hon sig känna

Dit

Men inte längre












Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-01 04:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtansfullt och sorgset, ord fyllda av en oförlöst passion..
2023-06-01

    Max Poisé
Tycker om dessa korta och breda texter du ger ut, som har extensiellt innehåll!
2023-06-01

    ej medlem längre

Ibland framför spegeln minns var och
en sitt forna jag, en annan dag är det mesta som det brukar allt enligt livets oskrivna lag :)


2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish