Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


avkylande effekt klokuggla


två stridstuppar råskällde
rösterna steg i vågor
mot taket
fick stopp på oväsnet
skilde dem åt
stängde altandörren
och Baylies sov
ensam i uterummet

vi andra virade in oss
i tystnaden
somnade som barn

har du det lugnare
Peter Parker
slipper dina x.vänner?
m. förstår det


somnar om och larmar mig
mycket på G





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-06-01 04:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Varken applåder eller kommentarer
ger gudarnas förlåtelse

2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP