Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Till det oväntade,mitt i bästa sändnings-tiden?*




Det hängde en kalsong
vid en gren på Skansen

Den kände sig så skamsen

För den ville fyllas med
vindens hjälp av visor
från världens alla hörn

Men fick nu bara emotta
Botox-leenden o vitmedels
behandlade tänder med
skriket från en kosmetiskt
uppfylld program-ledarinna

Som skrek rakt ut helt
Hysteriskt- Javisst har
vi det bra nu-tillsammans

Sääg jaaa! Kom igen nu
Publiken Sääg jaaa!

Men mitt i bästa sändnings
-tiden

Då lossnade plötsligt kalsongen
från sin gren bland alla löv och
föll rakt ner i gapet på den stork
-nande Program-ledarinnan

Som tappade fattningen
och chockad fick ledas ut

Som även något år efter
-åt fick mardrömmar

Om en rutten kalsong
som
fastnat i hennes trut!





Prosa av Sefarge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-01 05:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Groteskt, burleskt! "Den storkliknande programledarinnan".
2023-06-01

  Kungskobran VIP
Underbart roligt, Kosmetiskt uppfylld programledarinna, mitt i prick.
Bokmärkes
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP