Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1026.DU GAMLA DU FRIA

Förändras folket...

FÖRÄNDRAS LANDET

*DU GAMLA DU FRIA*
SOM NU STÅR UNDER
RADIKAL BÖJNING

#där SÄRSKILD BÖJELSE av språk
till lekande ord skaffade
sig lättlöslig begrepps-
-förvirrings i handlingar...#
i *DU GAMLA DU FRIA*

I DETTA FALL
behövs ej ordspråk
för att specificera
NATURENS SKATTKISTA
med alla arter...


ISTÄLLET FÖR
JORDENS VATTEN
SVÄLJ
KOSMISKT BLOOOD

NÄR UNIVERSUM
SLÅR MED BESTÄLLNING
PÅ DIN DÖRR!
===#########===
med det budskapet
HALLELUJA för 21:a
och efterföljande
århundraden!...pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-01 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP