Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte behöver kvinnor skämmas för att de tänder på yngre män.


Det är okej för mogna kvinnor att knulla yngre män

 

 

han var ung och kåt

hon kunde varit hans mamma

hon var kåt och våt

inte tänkte han på sin mamma

 

hon doftade av köttslig hetta

adrenalinet rusade i de båda

de kunde ej se sig mätta

kåtheten i de båda råda

 

kyssar så varma och heta tungors spel

tände eldar som sprakade av lusta

det är absolut inget fel

att av ungdoms fräscha kropp frusta

 

händer som smeker både kropp och lem

händer som söker lustans saftiga grotta

som ett himmelskt rus drabbbar dem

här finns inget som heter måtta

 

mjuka brösten smekes ömt

vårtor röda som smultron smaka

det är precis som han drömt

han får smaka den hela kaka

 

hon hans styva lem omsluter

suger med rytm och lust

i honom är det ruter

ja, som riktig must

 

när kuken smidigt glider  in

suckar båda av vällust stor

han trillar inte av pinn (sic)

i kroppen lyckan bor

 

han vill till slut spruta satsen

över hennes runda mjuka mage

står rakt upp med masten

likt fontänens båge han lade

 

höjdpunkten kommer till slut

han slickar i sig bådas safter

clittan får sig också avslut

skönt de pustar ut därefter

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-06-01 10:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Härligt smaskande !
2023-06-05

  A. Ostsee
Inte för att något hände, men visst det var en fantasi hos mig när man var ung.
2023-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Behöver inte vara fel, men det är vanligare att äldre män attraheras av unga kvinnor.
2023-06-02

  Mats Edin VIP
Skön om skönt!
2023-06-02

    Lena Staaf VIP
Nej varför skulle det vara fel? Men inte så vanligt att yngre män tänder på äldre damer.
2023-06-01

  Kungskobran VIP
In och ut
låt det aldrig ta slut
det rister i hela kroppen
ända ut i sn…n
2023-06-01

  Kungskobran VIP
Så kan det gå
när lusten tränger på
och får den att stå
2023-06-01

  Federico Romano VIP
Jag minns att det var mammor, andras mammor, tror att många kvinnor tar tillfället i akt.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP