Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reklamen



borstade bort smulorna
efter förmiddagen
en stund på kontoret
bläddrade genom alla måsten
föll för Maja på burken
hon var redan bortskämd
eller så var hon inte läskunnig
de blir snabbt vana vid räkor och gås
de små liven
eftermiddag kravlar omkring
bland skuggorna

apropå gåsen
rinner allt av poeters sällskap
ska bli härligt slippa dem
dessa falska hundar
snart skolavslutning

ha en fortsatt bra dag klokuggla<3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-06-01 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP