Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tandoperation


min andra halva Valberedningen
vi avslutade uppdraget
men kontakten lika bra
beklagade måste fokusera
på Lattes tand och annat just nu
men vi ses på en fika snart
Åsa var inte PT utan
arbetsterapeut
hon gav mycket av sin person
sunda tankar lika mina
sådan pärlor i vardagen
får oss att växa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-06-01 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP