Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökspår

i rummet intill
trampet av små minnen
allt svagare steg
den ändliges vånda
det ändligas mål




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-06-01 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP