Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov så sött

sov med min hund.
hon tog upp hela min säng.
har sovit på kanten.
men gud var skönt.
vaknade att hon.
och jag finns för varandra.
min hund över 10 år.
sen min nya kisse 2år-
blir glad bara man ser henne..
tänker hur mycket .
jag älskar minna djur.
alla minna kära.
jag älskar er
av birgitta 1.6 .2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-01 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP