Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag umgicks med en kvinna som älskade mig

Jag umgicks med en kvinna som älskade mig.
Hon fick demonerna att fly och det blev gryning i min själ. Kärlek som exorcism. Kärlek som den enda vägen att gå. Kärlek som en stark obeskrivlig glädje som spränger alla illusioner.
Hon älskade mig och fick demonerna att fly.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-01 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP