Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlös

Andlöst tar du till orda
Ordlös i varje andetag
Med hoppfulla steg
Men hopplös backar jag undan




Fri vers av tomfolke
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-01 13:53



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
När de andra leker Herre på täppan
Då samlar vi ljusstumparna under skäppan…
En är som en är och det bara är
en tragikomisk dramadokumentär
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke