Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansösen



Ett tecken på kärlek
till rörelsen
är när konst och historia
blir mörkrets lösningar
Du är som lyckligast
i fysiska spel
utan hämningar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-06-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP