Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon skrev att vi alla behöver ett Hagalund i våra hjärtan. Jag tror att han hade rätt.


HAGALUND

Det fanns en oas

Den slog man i kras

För mycket glädje

För många kalas

Den finns inte mer

liksom Klaras kvarter

Bryter man mönstret

mals man snabbt ner

 

LARZ GUSTAFSSON 1/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-06-01 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, han var verkligen kung och tog det mycket hårt att man rev Hagalund.
Tack för din kommentar!
2023-06-01

  Koloristen
Saknar den tid då Olle Olsson regerade.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP