Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelungar


Sommarens hjärta glöder och gror

Blomsterskålen är grann och stor

Junivattnets varma vagga gungar

Kråkan har fått nya fågelungar




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-01 18:50



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dikten till fågelungarna - god och givande - tack!
2023-08-07

  stormengudrun VIP
Fint diktat! Junivattnets varma vagga låter härlig:-)
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP