Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


insektshotell

flyttade ett hotell
till bättre plats
har två till
som ska hängas upp
har bra platser
med blommor nära
en groda fanns i dammen
trodde den inte
överlevt
det är bra annars gror
den igen om inget liv finns
salamander finns även
Måste håva upp litet alger
har fått algblomning




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2023-06-01 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP