Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Har fått nog av Monika A Mirsch


Utnyttjad

Min acceptans
kommer från ingenstans
den finns bara där
och är till besvär.
Jag är alldeles för snäll
vill slippa gnäll.
Det måste jag ändra på
det måste gå
det är dax
jag blir utnyttjad till max.










Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-01 19:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
inte kul att bli utnyttjad. Men lite vanlig hjälpsamhet är väl trevligt.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP