Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog är det så klokuggla



populasen tomma tunnor
skramlar om sitt
struntar blankt i ditt eller mitt
de gör allt andra förtrycka
de talar inte samma språk som vi
faktum vi bär vår egen lykta
allt skitpat från oss flykta!!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-06-01 21:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
något gravt fel måste det vara då människor beter sig sämre än djur
hörde om mikroplaster lagras i våra kroppar
även i hjärnan
hipp hopp
människor utrotas sog själva
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP