Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni börjar året

När livet lossnar
och seglar iväg
och man för en gångs skull
är med ombord

Den känslan




Fri vers (Fri form) av Julia Söderlönn
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-01 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Söderlönn