Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök upp mig

Har jag tappat dig nu, vem vet…
skall jag orka söka efter dig eller bara låta dig vara
där du är, nånstans, för dig själv
och säkert sneglar åt mitt håll men alldeles försynt så jag inget märker
Jag längtar efter dig ibland, fastän jag inte vet det själv
men det känns tomt och platt och alldeles vardagligt och alldeles för medströmt utan dig
Ibland när jag känner din närvaro förvånas jag av hur fin du känns, hur äkta
Och jag undrar varje gång…
varför har jag inte sökt upp dig?




Fri vers (Fri form) av Sofia Viktoria
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-01 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Viktoria