Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet att Gud finns

om tio år
lever inte jag

för 67 år sen
var jag i mammas mage


inte påtänkt ens
för sjuttio år
sen

men jag har trumf
på hand

jag vet
att Gud finns

och det är
jag ensam om

garanti på det






Fri vers av SatansSon
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-06-01 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin häst! Jag vill ha din visshet om Gud. Hittar inte Gud i mig själv längre.
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon