Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett genuint svin

Jag tror att
jag oavsett vad
Sympatiserar med dig mer
om du är genuin
Att jag har lättare att förstå
när det jag ser
är det jag får
Även om du är ett svin.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-01 23:31



Bookmark and Share


    Hydran
Genuin falskhet.
2023-06-03

  Larz Gustafsson VIP
"Vara äkta, äkta vara", eller hur det nu var boken hette.
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP