Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bråk

nu bråkar jag med
din farsa, älskling

vi kämpar om
din tro

nyss har jag
fått läsa "lammets hjärta"
av immanuel Hägglund

jag är kämpestark
och ger honom ett glas öl

hur kommer jag närmare
slutet så fort
som jag vill




Fri vers av SatansSon
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-02 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark häst! Starkt avslut på bra dikt. Nyfiken på "lammets hjärta".
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon