Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur som helst är


Tanken att ej ifrågasätta

Störande

Och grunden

Till alla ismer




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-02 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano