Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guidad rundtur

När rundturen satt sina efterlängtade små turer av högsta kvantiteter så funderar en annan hur guiden klarar påfrestningarna…

Är det bara en granskning huruvida två nonchalanta individer sugit bort musten från konsekvenserna?

Maratonloppet kallas för den sista eran och historien vilket återspeglar minnen ur en tidig barndom, blir till oändliga vandringar…

När vi vandrar ihop så känner någon annan hur vårens krafter samlar sina små skottiga solögon och därigenom minns hur allting började.

De som inte skrattat åt historien blir också påhittade i nämnarens kluddiga linjaler och med en lätt ton på stämbanden så böjs vidden av fåfängan i hastiga konturer?

En guidad rundtur börjar med olika saker vilket drömt om sanningen och vilselett skaran ur besvikna våtmarker, men med dig i närminnet så skyddas allting från ödeläggelsen…

Egentligen hade denna dag inget med hur kärlekens tecken brann under brasans svarta lågor, men dunklets makter kände inte igen ditt ansikte…

När rundturen satt sitt maratonlopp och kallat den sista eran för de som inte skrattat åt historien, med en guidad rundtur i början, det är då vi finner varandra…




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-06-02 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP