Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sannerligen



nog bäst som det blev
människan blev bitter allt blev fel
och rymden fylldes av kroppsdelar
allt sönderdelat
vem är vem tillhörig vem
efter hackelsemaskin
många var de, namnen i arkivet
somliga en och samma
hur mår människan idag
uppbunden som kalkon?

skakar på huvudet över Grimwalker
hans fel alltihop, tolkar andra efter vad vi skriver?
hur i h-e kan den med sot i ryggsäcken
tolka andra? trampar med lerfötter
förstör mera än han förstår!
totalvägrar bli ledsen över vad andra förorsakat
jag har bara skrivit inte beordrat eller lovat
bryr mig inte ett mikrogram
om vad andra tycker
visste inte vad som hänt dig och inte heller du
vad hände medan du var sjuk
bara tacksam om du blir bra
allt annat bara tröttsamt trams



god morgon klokuggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-06-02 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP