Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

traumatiska upplevelser


Allt formar oss som människa
har haft flera traumatiska upplevelser
som skakat om och fått mig
reflektera över mitt liv
Självklart när jag jämför dem
med de krigsdrabbade i Ukraina
kan jag anse att jag bara ska knipa
och inte gnälla, vilket jag inte gör.
Förväntar mig inget
försöker inte sälja ut ett recept
fullkomligt bortkastad tid
alla förslutna i sitt
Ångest tårar raseri syra biter inte
de döva stenstoderna!
Har trots nära döden rest mig på två ben
men låter mig aldrig påverkas
av omvärlden. Kunskaper måste
inhämtas från olika källor. Ingen
ska gapa som en fågelunge och låta
sig matas av en diktator
som krönt sig själv som allsmäktig
bäst i test vad förstånd mätt
Fördelen med negativa upplevelser
där livet visar sig från sin sköra sida
är att den gläder sig mera åt dagen.
friheten och livet
det är viktigare än ångest och panik!







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-06-02 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP