Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


olika förutsättningar del 2


om om fanns kunde människan
ro på ett järnspett över Atlanten

vi föds med olika möjligheter
men för den skull samma skyldigheter
bry oss så länge vi andas
har intellektuell kapacitet formulera
våra tankar i ord och gärning

vad som händer idag med olika hot
runt knutarna, pandemi krig
negativa händelser förändrar
förutsättningarna för empati
vi murar för gluggarna
sluter ögon och öron för harmoni







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-02 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP