Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Så likt mina egna andetag



I varje viskning
vinden gör i skogen

Där den sveper kring
och vidrör
tallarnas kronor
om kvällen

I varje varsamt
penseldrag
Så likt mina egna
andetag

Ska jag
här nerifrån marken
och ända dit opp
till trädets topp

låta mig beröras























Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-02 09:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om naturens inverkan.
Fotot förstärker textens innehåll.
2023-06-02

  Kungskobran VIP
Så fin dikt, ger mig inspiration till denna dikt.

Suset av vinden i tallarna
är som en böljande symfoni
fylld av ödesmättad stämning
Är det livet som sjunger
eller är det rekviem


2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP